Home Over Charlotte

Hallo! Ik ben Charlotte Johanna.  Ik ben Yoga docent -en leerling, liefdesfanaat en levenskunstenares. Ik woon sinds een jaar in Rotterdam, samen met de liefde van mijn leven.

Mijn missie en droom is een wereld waarin gelijkheid bestaat tussen arm en rijk en wereldvrede bestaat. Een wereld waarin we liefdevol met elkaar en de planeet omgaan.

Say whut? Ja dat is nogal wat. Vroeger droomde ik ervan om de eerste vrouwelijke secretary-general van de Verenigde Naties te worden. Voor mij het hoogst denkbare niveau om invloed te kunnen uitoefenen op gebeurtenissen in de wereld.

Ik studeerde politicologie en internationale betrekkingen en ik liep stage bij mensenrechtenorganisaties, vrijwilligersorganisaties en op de Nederlandse Ambassade in Nicaragua. Hoe verder ik dit pad bewandelde hoe sterker ik ging voelen dat het niet mijn weg was.

Dus koos ik een andere weg. De yoga weg. Sinds 2008 doe ik aan yoga, in eerste instantie puur vanwege de fysieke voordelen. Naarmate ik me meer ging verdiepen in yoga ontstond het verlangen om met yoga de wereld te veranderen.

Ik heb me ook meermaals afgevraagd: ‘hoe zou de wereld eruit zien als bijvoorbeeld Donald Trump aan yoga zou doen?’

Waarom via yoga? Omdat ik geloof dat yoga een laagdrempelige manier is om bij je eigen natuur te komen. Om contact te maken met je gevoel, met je verlangen en met je eigen binnenwereld. Hoe gaat het nu met mij?

Als je binnenwereld een van vrede is, dan draag je dat ook uit en zo verander ik de wereld zonnegroet voor zonnegroet.

Liefdemoetjedoen is de overkoepelende werktitel voor mijn bedrijf. Liefde voor jezelf, liefde voor de mensen om je heen en liefde voor de wereld. In die volgorde. Dat gaat niet altijd vanzelf, daar moeten we iets voor doen. Bijvoorbeeld door je yoga mat uit te rollen en eens stil te staan bij jezelf. Ik hoop je snel een keer te zien ^

  • Today is a good day to have a good day
  • Happy Saturday Ik zeg wel altijd happy maar het is
  • En dan schijnt de zon Ik ben me ervan bewust
  • Ik vind dat mens zijn soms best wel lastig Soms
  • Ik heb in de liefde heel wat meegemaakt Ik heb
  • Hello Monday Ik voel me heel dankbaar met mijn werk
  • Happy Sunday! Wij gaan vandaag over de liefde leren in
  • Happy Saturday! Al begon mijn zaterdag niet zo happy Ik
  • Happy Friday iedereen! Ik merk dat ik weer iets te