Home Yoga

Yoga is voor mij een hele directe manier om via mijn lijf in contact te komen met mijn verlangens. Om terug te komen bij waar het om draait voor mij. Yoga is voor mij een  laagdrempelige manier om uit  mijn hoofd te komen en in mijn hart.

Na het uitproberen van verschillende manieren om bezig te zijn met mijn lichaam en gezondheid werd ik in 2008 verliefd op yoga. Tijdens mijn eerste les, een Bikram Yoga les in Amsterdam was ik meteen verkocht. In de jaren die volgde beoefende ik verschillende yogastijlen. Zoals Asthanga, Asthanga Vinyasa, Hatha, Iyengar, Yin en Power Yoga.

In 2015 besloot ik mijn teachter training te doen. Ik volgde mijn yogaopleiding in Asthanga Vinyasa Yoga bij Fred Busch Yoga in Miami. Daarna zette ik mijn opleiding voort bij bij Anahata Yoga in Guayaquil, waar ik in februari 2015 ook mijn 500uur diploma behaalde.

Sindsdien geef ik op freelance basis yogalessen bij verschillende yogascholen in Rotterdam.